FR - NL

Welkom Bij Groupamat

Wat en wie is Groupamat?

Groupamat ontstond in september 2002 uit de fusie tussen een Belgische en een Franse onderhandelingsgroep. Gelet op de realiteit van de ��nwording ervan wilden wij ons vestigen in het hart van Europa, Luxemburg, zodat wij ons bevendien dicht bij onze leden bevinden.

Groupamat streeft ernaar onze leden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoeken naar producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding, onderhandelen met leveranciers, opvolgen van orders, uitwisselen van informatie, begeleiding in marketing...

Groupamat begeleidt als een ware inkoopcentrale dagelijks haar leden met behoud van ieders onafhankelijkheid en verstevigt zij de samenwerkingsbanden met de door haar geselecteerde leveranciers. Sluit bij ons aan om u van onze kracht te overtuigen.

Groupamat is een onderhandelingsorgaan dat zich tot doel stelt nog meer flexibiliteit aan haar leden te bieden en de samenwerkingsbanden te verstevigen met de door haar geselecterde leveranciers met behoud van ieders onafhankelijkheid.

Groupamat is lid ven het netwerk CMEM Frankrijk/Belg�e, een duurzaam succes, 27 aankoopgroeperingen, 1670 handelaars met een omzet van 6,5 miljard euro.

De toegevoegde waarde van Groupamat

  • Behoud van iders vrijheid
  • Toezicht op de afspraken met de leveranciers
  • Proactieve aanpak
  • Betere opleiding voor iedereen
  • Resultaat door bundeling van kracht